Céginformáció

Schlosser Gumiszerviz Gumiabroncs Futózó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhelye: 2330 Dunaharaszti, Gábor Áron u. 4.

Cégjegyzékszám: Cg.13-09-161257

Adószám: 13469795-2-13

A SCHLOSSER GUMISZERVIZ Kft. több évtizedes múltra tekint vissza, melyet 2005-ben alapítottak magyar tulajdonosok, akik 1980–tól gumikereskedelemmel és javítással foglalkoztak előző cégeiknél. Mára ez a tevékenységi kör jelentősen kibővült, tehergumiabroncsok újrafutózásával, személy és tehergépjárművek flottakezelésével, a selejt gumiabroncsok begyüjtésével.

Új, központi telephelyünket Dunaharasztiban 2009-ben adtuk át, ahol a teljes tevékenységi kör kiválóan egészíti ki egymást és 24 órán belüli újrafutózást garantál.

A gumiabroncsok újrafutózása minden gazdasági társaság elemi érdeke, hiszen ezáltal a gumiabroncs költségeket nagymértékben csökkenthetik. Ez a szemlélet a gazdasági válság hatására még nagyobb mértékben felerősödött. Ezen túlmenően a fenntarthatóság jegyében is rendkívül fontos szerepe van, hiszen az természeti erőforrások egyre nagyobb mértékű kimerülése már most is komoly gazdasági következményekkel jár, a környezetterhelés csökkentése pedig első számú prioritás utódaink és az emberiség számára.

Cégünk minden tőle telhetőt megtesz a fenti vállalások elősegítése érdekében. A gumiabroncsok újrafutózásában közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, ezidő alatt számtalan futócsíkgyártó cég termékeivel dolgoztunk.

Mostanára nagyon jó kapcsolatokat építettünk ki a futócsíkok gyártóival, olyannyira hogy egyes esetekben mérnökeink ajánlása alapján fejlesztik tovább a mintázatokat, illetve kérésünkre egyedi terméket is előállítanak. Ezzel a kapcsolatrendszerrel elértük, hogy Magyarországon és a szomszédos országokban a minőséget figyelembe véve kiemelkedően versenyképes áron tudunk tehergépkocsi gumiabroncsokat újrafutózni!

Stratégiánk egyik fontos eleme a Minőségpolitika, melynek megvalósítása biztosítékot nyújt Ügyfeleink bizalmának elnyerésére, megtartására és ezen keresztül a társaság tartós fennmaradására.

A társaság vezetése tudatában van annak, hogy a mind magasabb igényeknek csak egy folyamatosan fejlődő társaság képes megfelelni. Kizárólag alkalmazkodóképességünk segíthet megtartani és bővíteni Megrendelőink körét.

Mottónk: Megrendelőink elégedettsége a mi biztonságunk!